Wie zijn wij

Het is altijd een gezellige boel bij ons thuis. Deze mensen zal je hier zeker vinden. En natuurlijk de kat!

Renske van Hassel

foto renske - cococinel gastouderopvang steenbergenIk ben geboren op 13/06/1987. Al als klein meisje speelde ik zelf met de oppaskindjes bij mijn eigen moeder thuis. Aangezien mijn moeder ook gastouder was. Iets wat altijd reuze gezellig was. Nooit alleen hoeven spelen, ideaal toch?

Na vele stages in de kinderopvang en de gehandicapten zorg ben ik verder gegaan in de gehandicaptenzorg. Iets wat ik 10 jaar lang met veel plezier heb gedaan. Maar de jonge kindjes waren een groot gemis, dus ging ik regelmatig oppassen bij vrienden en kennissen.

Sinds 13 mei 2011 ben ik moeder geworden van een lief meisje Amy. Daarna is daar op 12 januari 2013 nog een lief meisje Elin bij gekomen. Sindsdien wilde ik eigenlijk alleen maar meer thuis zijn voor mijn kindjes en besloot ik thuis een opvang te beginnen. Zodat ik andere ouders kon helpen met de opvang van hun kindjes. En onze kindjes leren om te gaan met andere kindjes. In 2017 zijn weer ouders geworden op 18 juni van ons zoontje Raff. Op 16 september 2018 kwam daar onze laatste dochter Keet nog bij.  Hiermee is ons gezin helemaal compleet met onze 4 kids!

Timo Baartmans

foto timo  - cococinel gastouderopvang steenbergenDeze gezellige papa komt u regelmatig tegen bij Cococinel. Hoewel hij het niet als vaste baan heeft helpt hij toch regelmatig mee. Logisch hij is immers samenwonend met mij. En mocht ons huis nu net de plek zijn van de opvang.

Deze papa werkt in de gehandicapten zorg. Wat veel onregelmatige werktijden met zich meebrengt. Daarnaast is hij vrijwilliger bij de brandweer in Steenbergen. Dus word geregeld op geroepen bij calamiteiten. Maar als hij thuis is helpt hij graag mee met de kindjes.

 

 

 

Amy Baartmans

foto amy - cococinelOnze grootste dochter is geboren op 13 mei 2011. Amy is een lieve en zorgzaam meid. Ze help heel graag mee. Ook helpt ze graag bij de verzorging. Zoals het geven van flesjes. Houd zelf erg van dansen en zingen. Maar is ook graag creatief bezig. Zal altijd een helpende hand bieden.

 

 

 

 

 

Elin Baartmans

foto elin - cococinelElin is geboren op 12 januari 2013. Elin is een vrolijke iets wat ondeugende meid.  Ze helpt ook heel graag mee in de opvang. De verzorging vind ze niet zo interessant om bij te helpen. Ze vind het vooral erg leuk om de kindjes te vermaken en aan het lachten te maken. Daar is zo ook heel goed in.

 

 

 

 

Raff Baartmans

Raff is geboren op 18 juni 2017. Raff is de enige jongen tussen zijn zussen. En daar maakt hij slim gebruik van. Weet iedereen om zijn vingers te winden. Is erg blij met de jongens die komen spelen. Hij is altijd vrolijk. En staat iedereen lachend op te wachten. Zwaait iedereen ook uitgebreid gedag. Raff is het liefste buiten. Kan uren in de tuin spelen. Is ook gek op dansen. Zodra hij muziek hoort begint hij te bewegen. Een lekkere ondernemende en ondeugende kleuter.

Keet Baartmans

Keet is geboren op 16 september 2018. Ze is de jongste telg van het stel. Keet is de mama van de groep. Ze is lief en zorgzaam. Zorg dat iedereen altijd alles heeft. Is erg oplettend. En voelt aan wat de kindjes nodig hebben.

 

Onze kat Buurpoes

Buurpoes is onze rode kater. Je zult hem geregeld tegen komen binnen maar ook buiten. Het is een kat die graag op schoot komt liggen. Of komt kroelen. Zoekt de kindjes regelmatig even op voor een aai over zijn bol. Of gaat er gezellig bij liggen.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.