Wie zijn wij

Het is altijd een gezellige boel bij ons thuis. Deze mensen zal je hier zeker vinden. En natuurlijk de hond!

Renske van Hassel

foto renske - cococinel gastouderopvang steenbergenIk ben geboren op 13/06/1987. Al als klein meisje speelde ik zelf met de oppaskindjes bij mijn eigen moeder thuis. Aangezien mijn moeder ook oppasmoeder was. Iets wat altijd reuze gezellig was. Nooit alleen hoeven spelen, ideaal toch?

Na vele stages in de peuterspeelzaal en in de gehandicapten zorg ben ik verder gegaan in de gehandicaptenzorg. Iets wat ik 6 jaar lang met veel plezier heb gedaan. Maar de jonge kindjes waren een groot gemis, dus ging ik regelmatig oppassen bij vrienden en kennissen.

Sinds 13 mei 2011 ben ik moeder geworden van een lief meisje Amy. Daarna is daar op 12 januari 2013 nog een lief meisje Elin bij gekomen. Sindsdien wilde ik eigenlijk alleen maar meer thuis zijn voor mijn kindjes en besloot ik thuis een opvang te beginnen.

Timo Baartmans

foto timo  - cococinel gastouderopvang steenbergenDeze gezellige papa komt u regelmatig tegen bij Cococinel. Hoewel hij het niet als vaste baan heeft helpt hij toch regelmatig mee. Logisch hij is immers samenwonend met mij. En mocht ons huis nu net de plek zijn van de opvang.

Deze papa werkt in de gehandicapten zorg. Wat veel onregelmatige werktijden met zich meebrengt. Maar als hij thuis is wil hij zeker de moeite nemen om de kindjes aan het lachen te maken.

 

 

 

Amy Baartmans

foto amy - cococinelDit kleine meisje is geboren op 13 mei 2011 en is ons eerste dochtertje. Het goedlachse meisje die voor al van veel spelen en zingen houdt, zal de kindjes graag willen ontmoeten die binnenkort bij haar mama in het bedrijfje op bezoek komen. Hoe meer zieltjes hoe meer vreugd toch?

 

 

 

 

 

Elin Baartmans

foto elin - cococinelDit is de jongste telg van de familie. Geboren op 12 januari 2013. Deze vrolijke meid zorgt voor de nodige lachjes binnen de familie. Niemand ontkomt aan die schater lachjes. En pas maar op als deze meid groot wordt want dan zal ze met je spelen tot je erbij neervalt.

 

 

 

 

 

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.