Opvang

De opvang bevindt zich in het rustige steenbergen. Het is een gezellige kindvriendelijke hoekwoning. Met genoeg speelruimte. Zowel binnen als buiten.
Natuurlijk is er gezorgd voor de veiligheid. Want uw kindje moet wel veilig kunnen spelen. Zo zijn er traphekjes, afdekplaatjes over de stopcontacten en brandmelders.

Wij voldoen aan de strenge regels van de GGD.

Cococinel, jong en levendig, opvang voor jonge kinderen. U kunt gerust uw kindje bij ons achterlaten. Wij zorgen voor rust, regelmaat en structuur. Uw kind zal een hele fijne tijd bij ons beleven. Want gezelligheid staat immers ook op ons lijstje.

Wij vangen kinderen tussen de 0 en 4 jaar op. Naast de dagelijkse behoeftes als het eten en slapen zullen we zorgen voor genoeg beweging van uw kindje. Wandelen in het bos of gezellig buiten in het zonnetje spelen in de zomer komt geregeld voor.

Hoe zijn wij ontstaan?

Jong en ambitieus zijn we begonnen. Na de geboorte van ons kleine meisje merkten we dat het erg belangrijk is een goede opvang te hebben voor je kind als je zelf moet werken. Wat we ook merkten is dat opvang in de avonden en weekenden vinden vaak lastig is. Nu bieden wij de oplossing!

Rust, Regelmaat en Structuur

Cococinel biedt gedurende de dag rust, regelmaat en structuur. Dat houdt in dat alles op gezette tijden verloopt. Kinderen weten zo altijd waar ze aan toe zijn. Natuurlijk doen we weleens gek en wijken we iets wat af en delen we de dag anders in. Maar over het algemeen hanteren we bovenstaand schema. Waarin natuurlijk de ruimte is om rekening te houden met de tijden waarop de kindjes thuis slapen.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.